Villkor

BOKNING OCH BEKRÄFTELSE
En bokning är bindande i och med att den bekräftats och du fått ett bokningsnummer. Detta kan ske muntligen, skriftligen eller via boknings-system. Vid bokningen är du skyldig att uppge namn, adress, ankomst- och avresetid samt hur betalning skall ske. Olika regler kan gälla för olika pris grupper.

Bokning av minderårig utan målmans sällskap
För att boka ett rum hos oss måste du vara minst 18 år. Du som bokar rummet för en underårig är ansvarig oavsett om du bor eller inte bor med den underårige i rummet.

ANKOMST OCH AVRESA
Ankomst sker 15.00 – 21.00 på ankomstdagen. Vid senare ankomst var vänligen kontakta hotellet för en lösning. Utcheckning sker senast kl 11.00 på avresedagen.
Dessa tider gäller om inget annat har överenskommits.

AVBOKNING OCH UTEBLIVEN ANKOMST
Om inte annat överenskommits vid bokningstillfället eller priset du har valt har andra regler skall avbeställning ske senast kl 18.00 (lokal tid för hotellet) på ankomstdagen. Uteblir du utan avbeställning eller avbeställer senare än kl 18.00, får du betala för ett dygn. Om hotellet haft särskilda kostnader med anledning av din beställning får du ersätta även dessa.

Vid bokning via tredjepart(exempel resebyrå eller www.booking.com) kan andra avbokningsregler gälla.

TIDIG AVRESA OCH VISTELSE PÅ OBESTÄMD TID
Gäller din bokning en bestämd tidsperiod men avresan sker tidigare kan det medföra prisjusteringar. Ta kontakt med hotellet och meddela avresa. Bor du på hotellet på obestämd tid och förlänger din vistelse med ett dygn i taget behöver du meddela avresan senast kl 18.00 dagen före. I annat fall har vi rätt att ta betalt för ett extra dygn. Om hotellet inte längre kan låta dig disponera rummet har du rätt att få veta detta senast kl 18.00 dagen före avresan.

FÖRVARING AV VÄRDESAKER OCH BAGAGE PÅ HOTELLRUMMET ELLER I BAGAGERUMMET
Hotellet har av säkerhetsskäl ingen skyldighet att förvara egendom som är av högt värde eller egendom som skulle kunna utsätta hotellets personal eller övriga gäster för fara. Hotellet har inte något strikt ansvar för egendom som du förvarar på hotellrummet.

BETALNING
Betalning skall ske när du får den, oftast vid ankomst till hotellet eller vår incheckningspartner. För vissa priser gäller förskottsbetalning. Förskottsbetalningen avräknas den slutliga räkningen. Avbokar du rummet utan hänsyn till avbokningsvillkoren, har vi rätt att behålla bokningsavgiften/förskottsbetalningen. Hotellet accepterar de vanligast förekommande kontokorten.

DIN EGEN SÄKERHET
Ta alltid reda på var nödutgångar, larm knapp och brandsläckare finns. Titta efter detaljer i informationen på insidan av hotellrumsdörren. Läs även broschyren ”Att bo på hotell”.

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER
Baren i Ockelbo AB behandlar personuppgifter om de som använder våra tjänster och produkter som är nödvändigt för att uppfylla avtalet med er. Vi Följer de reglerna kring GDPR och är båda personuppgiftsansvariga med hänsyn till personuppgifter relaterade till din bokning.